Tel: 00 31 356 315920
Adres office: Nieuweweg 109, 3765 GC, Soest, the Netherlands
Showroom: De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW, Nieuwegein
 
FR NL DE EN
Subscribe to our NEWSLETTER
Please enter a valid e-mail address!
Welcome to our newsletter! Please answer the following questions.
Country: Company:
Je voorkeuren zijn opgeslagen!
 
 
Over ons
 

XO Interiors is een internationale groothandel in meubelen en wij zijn er trots op dat al onze meubelen worden gefabriceerd in onze eigen fabriek. Onze fabriek is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat wij de producten afleveren van materialen van hoge kwaliteit. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten.

Wij zijn in 1996 begonnen met de productie van meubelen voor veel bekende merken. In 2014 zijn wij met een groep ontwerpers ons eigen merk gestart. Begin 2015 hebben wij een showroom geopend waar u in een relaxte en warme sfeer kunt kennismaken met een groot deel van onze mooie collectie meubelen.

Momenteel verkopen wij voornamelijk meubelen in een klassieke, landelijke stijl, maar we hebben ook meubelen in een moderne strakke lijn in onze collectie.

Kortom, wij kunnen u een uitgebreide reeks stijlvolle kwaliteitsproducten aanbieden in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze meubelen worden compleet gemonteerd afgeleverd. Ook de kledingkasten worden compleet gemonteerd afgeleverd, maar kunnen indien nodig ook weer ter plekke worden gedemonteerd. Handig als bijvoorbeeld een ruimte te klein is om een kast in z’n geheel te plaatsen.

Wij bieden ook een collectie bijzondere, eigentijdse stoelen en tafels. Al onze eetkamerstoelen, fauteuils, love seats en bijpassende voetenbankjes kunnen in diverse modellen en stofkleuren worden geleverd.

Onze moderne en landelijke eiken tafels zijn leverbaar in allerlei kleuruitvoeringen.

Al onze meubelen kunnen in 7 kleuren zijdeglans lak worden geleverd. Ook in een combinatie van kleuren voor de binnen- en buitenzijde.

Het beslag kan naar keuze in brons of geborsteld aluminium worden uitgevoerd in een modern of meer romantisch soort voor zowel de laden als voor de deuren.

Alle laden hebben een, onder de lade gemonteerd, soft close systeem en de kastdeuren zijn voorzien van hoogwaardige scharnieren.

De kasten kunnen ook worden geleverd met een antiek finish. Dat wil zeggen met licht geschuurde randen en zodanig bewerkt, dat er een antieke uitstraling ontstaat.

 
 


Copyright © 2015. All right reserved XO Interiors.
Volg ons op: facebook instagram